Στο 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου ψήφισε ο Μ. Συντυχάκης

Ο Μ. Συντυχάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση αφού άσκησε στο 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου το εκλογικό του δικαίωμα έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο λαός της Κρήτης σήμερα μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα και να δώσει ισχυρή εντολή στην Λαϊκή Συσπείρωση για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο.

Να μην πάει στις κάλπες «μία από τα ίδια» αλλά να ψηφίσει με βάση τις ανάγκες του και τα δικά του συμφέροντα. Να μην συνταχθεί με το «όραμα» του κάθε υποψήφιου περιφερειάρχη και των μεγαλοεπιχειρηματιών που αποδεδειγμένα τους στηρίζουν και να κόψει τον αέρα των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που περιμένουν να αξιοποιήσουν το αποτέλεσμα για να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική τους.

Αυτό καλούμε να σκεφτούν καλά όσοι πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ και απογοητεύτηκαν καθώς το μόνο που αποδείχτηκε είναι ότι δεν μπορείς να είσαι με τα συμφέροντα και των λίγων και εκλεκτών και της πλειοψηφίας του λαού.

Καλούμε το λαό να εκλέξει περισσότερους αγωνιστές περιφερειακούς συμβούλους εκλεγμένους με την Λαϊκή Συσπείρωση που είναι και η μοναδική δύναμη που θα υποστηρίξει τα συμφέροντα του την επόμενη των εκλογών. Παράλληλα να δυναμώνει η πάλη του για τις σύγχρονες ανάγκες του ενάντια στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ο λαός μας χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση στην περιφέρεια και τους δήμους της Κρήτης γιατί μόνο έτσι θα εμποδίσουμε τα χειρότερα που έρχονται, θα αποσπάσουμε κατακτήσεις και θα επιστρέψει η αισιοδοξία.»

Στο 34ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου ψήφισε ο Σάββας Βασιλειάδης

Ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ κατά τη άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 34ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Απευθύνουμε κάλεσμα στους εργάτες, στους υπάλληλους, στους ανέργους, στους ανθρώπους του μόχθου, στα νέα παιδιά που για πρώτη φορά θα ψηφίσουν, να φτάσουν στην κάλπη με τα ψηφοδέλτια του αγώνα, του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Να μην διαλέξουν ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, και να μην συμβιβαστούν με τα ψίχουλα που πέφτουν από το φαγοπότι των κερδών των μεγαλοεπιχειρηματιών που στηρίζουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα και η ΕΕ.

Να δυναμώσουν το ΚΚΕ παντού, στήριγμα και δύναμη στο δικό τους αγώνα, στη σκληρή μάχη ενάντια στο κεφάλαιο και τις πολιτικές του δυνάμεις, για την ανάκτηση όλων των απωλειών, για την ικανοποίηση των δικών τους σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Το ΚΚΕ δεν λέει μόνο «το μεγάλο ΟΧΙ στην ΕΕ, αλλά και το ΝΑΙ στην Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού, με αποδέσμευση από την ΕΕ, στην πάλη που δίνει δύναμη στα Κομμουνιστικά Κόμματα, στους λαούς στην Ευρώπη. Ένα ισχυρό ΚΚΕ θα είναι τα μάτια και τα αυτιά, δυνατή φωνή του λαού την επόμενη μέρα».

Δημήτρης Βρύσαλης: “Καλούμε την πλειοψηφία του Ηρακλειώτικου λαού να δώσει δύναμη σήμερα στη Λαϊκή Συσπείρωση”

Ο Δ. Βρύσαλης, υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Καλούμε την πλειοψηφία του Ηρακλειώτικου λαού να δώσει δύναμη σήμερα στη Λαϊκή Συσπείρωση για να παλέψουμε για μια καλύτερη ζωή.

Καλούμε να περάσει μέσα από τις Συμπληγάδες των υπόλοιπων συνδυασμών που θέλουν να αρπάξουν την ψήφο του αλλά την επόμενη μέρα δεν θα εξυπηρετήσουν τις δικές του ανάγκες αλλά των λίγων αυτής της πόλης.

Το πραγματικό δίλημμα που τίθεται μπροστά στο και στον λαό του δήμου μας είναι ένα: Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά και καταστροφές ή θ’ αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά για να ανοίξει ο δρόμος της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του λαού και της ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών του.

Η Λαϊκή Συσπείρωση από την επόμενη μέρα των εκλογών, σε όποια θέση και αν βρεθεί, θα είναι η μοναδική δύναμη πραγματικής αντιπολίτευσης, απέναντι σε όλους εκείνους που προωθούν πολιτικές σε βάρος των λαϊκών ανθρώπων, τις κυβερνήσεις, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Περιφέρεια.»



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί